За нас


Кратко представяне

 

10447754_1505653646361114_736911224692024202_nСъздадохме фирмата през 1993 година, а днес СТИЛ М е утвърдена марка на вътрешния и външния пазар. Специализирани сме в производство и търговия на много висок клас мебели и дограма за жилища и обществени пространства. Притежаваме добре развита мрежа от магазини в градовете София и Варна. Също така разполагаме със собствени фабрики с обща разгърната площ от над 5000 м2 за производство на мебели и дограма в гр. Елин Пелин и с. Баня, общ. Разлог. Материалите, които използваме за производство на мебелите са ПДЧ, МДФ, фурнирован МДФ, масивна дървесина – бук, череша, дъб, ясен, чам и др. Също така произвеждаме интериорни врати от ламиниран МДФ, фурнирован МДФ, боядисан МДФ и различни видове масив. Произвеждаме и дървена дограма със стъклопакет от иглолистен масив, дъб, меранти и други екзотични видове дърво с различни дебелини на профилите.

 

Защо да изберете нас

 

qality-control

Качество и контрол

Фирма СТИЛ-М винаги се е стреми да представя на клиентите си проекти с уникален дизайн, високо качество на мебелите и последващ сервиз – доставка, монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

 


oie_h3ubnvwvpdbaГъвкавост при обслужването

Във всеки град фирмата разполага с екип от управител, проектанти и монтажници с цел пълно обслужване на клиента от изготвяне на проекта до производството, доставката и монтажа.

 


servisezЕкип, оборудване и материали

Оборудването на фабриките ни позволява производство на най-различни комбинации от изкуствени и естествени материали.

 

Работим с множество от извесните архитекти в София и Варна:

 • Александър Ковачев – IDEA International
 • Иво Петров архитекти
 • Арх. Надя Малцева
 • Арх. Александрина Ненкова
 • Арх. Миглена Бояджиева
 • Арх. Искра Иванова – Добрева и др.

 

Малко история и реализирани обекти

 

През 2008 г. по програма „САПАРД” фабриките на фирмата бяха оборудвани технологично с нови машини и оборудване на водещи немски и италиански производители. През години фирмата е работила за множество частни и по-големи клиенти. Част от по – големите клиенти на фирмата са:

 • Англо-Американско Училище в Панчарево, където сме инсталирали всички прозорци, врати и оборудване по стаите. Училището стана сграда на годината 2012.
 • През 2012г. обзаведохме болница „НАДЕЖДА”, където изпълнихме всички врати и мебели за цялата болница.
 • През 2013г. и 2014г. завършихме обект „ЖЕНСКИ ПАЗАР” в гр.София, който завършихме лятото на 2014г. На този обект правихме всички дървени части – ламперия,  дограма, врати, декинг и обзавеждане на ресторант.
 • Друг по-голям обект, който завършихме през месец  ноември 2014 г. е Картинг писта в София Ринг МОЛ, където правихме цялото оборудване за бара, шкафове, маси и др.
 • През 2015 г. фирмата сключи договори за износ за Франция, за където произвеждаме  врати и мебели за хотели.
 • Също сключихме и договор с фирма от Германия, за която прозивеждаме дървена дограма с троен стъклопакет и врати.
 • Завършихме и  сградата на ММ world на Окловръстен път, където произведохме оборудване за апартаменти и ресторант.

В същото време изпълняваме множество частни поръчки като обзавеждане на апартаменти и къщи с различен по тип и стил обзавеждане.

Сертификати

 

SERTIFIKAT SERTIFIKAT SCF

 

 

 

 

 

oie_transparent-20