Дървена дограма

prozorci

 

Чрез нашите луксозни дървени дограми със стъклопакети ние сме в състояние да удовлетворим изцяло желанието Ви да бъдете по-специални и различни. Изделията ни напълно отговарят на високо качество, естетика и екологичност постигнати благодарение на добри идеи и изпълнени на световно ниво по най-модерни технологии.

Ние знаем как да реализараме Вашите мечти, осъзнали простата истина , че дървото е с най-добри качества, заложени от самата природа. То винаги е добро, топло и нежно с уникални шумо- и топлоизолиращи способности и екологичен материал с безспорни естетически качества!

МАТЕРИАЛ
  • Иглолистен – смърч
  • Широколистен – дъб
  • Меранти

Подбрана, еднородна по произход и влажност, дървесината се суши в компютърно управлявани сушилни при подходяща дебелина, позволяваща получаването на материал с равномерна остатъчна влажност (около 10%) и минимални изменения в геометрията. С новите технологии на производство на дървена дограма е избегнато измятането на профила, чрез слепване на три ламела. Дебелина на профилите 68, 78, 92 мм.

ОБКОВ

Използваният обков е на австрийската фирма МАCО и G-U с възможности за хоризонтално, вертикално и двуплоскостно отваряне на прозорците. Обковът е снабден със система за затваряне по целия периметър на крилото. Може да се предложи и специален обков: Изпълнението може да бъде тип „Хармоника”, „Фолксваген” или механизъм за плъзгане с повдигане. Възможност да спестите част от вътрешното пространство или да решите затваряне по нетрадиционните начини.

СТЪКЛОПАКЕТ 

Стандартно ние ви предлагаме 24 (4 х 16 х 4) мм троен стъклопакет (4 х14 х 4 х 14 х 4) с флоатно стъкло. Възможностите за екстри в стъклопакета са:

  • изпълнение с газ аргон, който повишава топлоизолационните показатели
  • изпълнение в цвят
  • изпълнение с нискоемисионно стъкло
  • изпълнение с орнаментно стъкло
  • изпълнение с лепени дървени шпросни
  • изпълнение стъклопакет с витраж
УПЛЪТНИТЕЛИ

Кух профил от ACF полимер с гъвкавост, позволяващо идеално уплътняване на цялата линия на затваряне. Уплътненията са два броя – едно по средния и едно  по вътрешния фалц на крилото.  Производител е фирма „Deventer” – Германия.

ВОДОБРАН И ЗАЩИТЕН ПРОФИЛ

Оригинален водобран на фирма “RBB Аluminium”, който има отлична водооточна част и улей за предпазване на най-уязвимата от влага дървена част.

rbb_aluminium_logo_blau_01

ЛАКОВЕ

Използват се импрегниращи грундове и лакове на водна основа на шведската фирма Remmers – Германия.

 remmers_logo_2016

Заповядайте при нас! Ние ще Ви изкушим с най-доброто!

 


gallery_iconГАЛЕРИЯ ПРОЗОРЦИ >>>