За нас

СТИЛ-М

Фирма СТИЛ М е българска мебелна компания,създадена през далечната 1993година, специализирана в проектирането и изработката на висококачествени изделия от дърво с голяма гъвкавост по отношение на предназначението, размера, цвета и дизайна. Различният подход в работата, желанието клиентът да получи първокласни мебели, които се отличават със стил и удобство, са изцяло вдъхновени от основателите на компанията Владислав Маринов и Наско Павлов.

ПРОИЗВОДСТВО

Благодарение на собствената ни база, разположена на над 5000 кв.м. – модерен цех в гр. Елин Пелин и с.Баня, община Разлог, шоу рум в гр. София и гр. Варна – можем да си позволим да затворим целият производствен цикъл от идеята до реализацията с най-съвременни технологии и да имаме пълен контрол върху реализираните продукти. В производството си използваме различни материали – масивна дървесина, МДФ, всякакви видове фурнири, композитни плочи и др. Боите и лаковото покритие варират от мат до гланц с използване и на специални ефекти в зависимост от търсеният от дизайнерите ефект.
Изпълнените проекти на нашите архитекти и проектанти, варират от изтънчен минимализъм до класически разкош, от индивидуални до бутикови поръчки за цялостно обзавеждане, през артистични мебели за обзавеждане на хотели и реализиране на дизайнерски интериорни проекти на офиси, барове и ресторанти, магазини и цели бизнес сгради.

ДЕЙНОСТ

Фирмата ни може да произведе всеки вид мебел от дърво с прекрасен финиш необходими за уютен дом, входни, интериорни врати и дограма и да затворим цикъла с двуслоен масивен паркет. Персоналът ни включващ над 55 квалифицирани служители е готов да задоволи индивидуалните изисквания на всеки клиент, за оригиналност и високо качество на крайният продукт, както в страната, така и извън нейните граници.
Водени от мотото ни “Изкушението да си неповторим“ приемаме с ентусиазъм всяко различно предизвикателство следвайки основните си принципи – да създаваме стил и комфорт и не просто да го изпълним, а да създадем комплексен проект за хармоничен и ефектен интериор, в който всяка мебел е на мястото си.

“СТИЛ-М винаги се е стремял да представи на своите клиенти проекти с уникален дизайн, висококачествено обзавеждане и последващо обслужване – доставка, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване.”