Компактно и Модерно..    Дизайн: Ивелина Игнатова  Едва ли някой може да отрече, че мебелите от масивно дърво изглеждат величествено и придават на стаята не само уют и топлота, но и стил. Без съмнение най-качествените мебели са изработени именно от масив. Добре направено обзавеждане от този тип може да бъде изумително издръжливо и да служи … Continue reading Частен дом

Повече

Да поседнем за малко…    Дизайн: Светлана Енчева – Комфорт дизайн  Изкуството да сътвориш и декорираш маса интерпретира човешките взаимоотношения, създава настроения и емоции, превръща се в главен герой на важни моменти от живота. Представяме Ви един проект на Дизайнер Светлана Енчева – Комфорт дизайн и проектант Ивелина Игнатова, изработена от Мебели и Дограма Стил-М

Повече

Едно съвършено изпълнено предизвикателство.   Проектиране и Дизайн: Вилимира Григорова Фотографии: Evgeni Ivanov Photo  

Повече

МОДЕРНО-СЪВРЕМЕННОИ С ОТНОШЕНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА. ТУК Е ТАКА. ТОВА СЕМЕЙСТВО СЕ РАДВА НА УЮТЕН ДОМ, КОЙТО МОЖЕ ДА Е ЕДНОВРЕМЕННО СВЕТЪЛ, ИЗЧИСТЕН И ПОДРЕДЕН, ДОКАТО Е ПОСТОЯННО ИНТЕРЕСЕН СЪС СВОИТЕ ПРОМЕНЯЩИ СЕ  ЦВЕТОВЕ  ВЪВ ВСИЧКИ ПОМЕЩЕНИЯ С ФИНИ ТЕКСТУРИ И ИГРА НА СВЕТЛИНАТА. УЮТЕН С ТОПЛИНАТА НА ДЪРВЕНИТЕ АКЦЕНТИ И ЕЛЕГАНТЕН – С ЗАГАДЪЧНО ПОДБРАНИ … Continue reading Частен дом

Повече

Новите офиси за споделена работа на Бетахаус са разположени на два етажа от Sofia Tower 2 на GTC в София и представляват отворени и затворени работни пространства в комбинация със заседателни зали, кабини за разговори и места за неформални срещи.

Повече

Съвременен стил

Вечнопроменящият се стил на днешния ден

Повече

Добре планираните и добре избрани материали от мдф и фурнир, добринасят за допълнителният комфорт и уют в сградата.

Повече

Концепция зад идеята е създаване на съвременен прочит на ритуала за чистота, релакс и спокойствие.

Повече

Отличава се с мултисекторна насоченост, обединяваща идеи за вътрешни и за външни пространства с покрития и акустични продукти.

Повече

Eдна неповторима комбинация , която дава възможност и комфорт за забавление и пълноценен адреналин в затворена среда.

Повече

Вътрешният интериор на стаите в жилищната сграда е важен аспект за комфорта и удобството на жителите.

Повече

Вътрешният интериор на стаите в жилищната сграда е важен аспект за комфорта и удобството на жителите.

Повече

Вътрешният интериор на стаите в жилищната сграда е важен аспект за комфорта и удобството на жителите.

Повече

Индивидуално подбрани профили, фризове и детайли. изработка от масивна дървесина.

Повече

Умело организирано общо пространство, базирано изцяло на естествени материали с ясна изразена връзка вътре-вън.

Повече

Изцяло съобразен с желанието на клиента за постигане на кофорт и уют чрез дърво. цветовите кодеве са тези, които отличават хармонията и идеята за присъствие на естественото.

Повече

Всяко помещение е проектирано така, че да бъде в хармония с останалите. ясно изразено отношение към клиента, химията и харизмата.

Повече

Едни от ключовите фактори са цветовете, осветлението и мебелите. важно е да се съчетае пространството, за да може да се използва ефективно и крайният резултат да осигури уникална визия.

Повече